Anno starter åpningen av sine museer

Først ute er Glomdalsmuseet og Norsk skogmuseum, som åpner opp for publikum fra 5. juni. Domkirkeodden, Kirsten Flagstad museum, Klevfos industrimuseum og Munchsenteret i Løten åpner tirsdag 16. juni.

Kvinnemuseet, Kongsvinger museum og Norsk utvandrermuseum åpner 25. juni. Museumsparken på Tynset åpner 27. juni. Blokkodden villmarksmuseum og Trysil bygdetun åpner 2. juli.


Alle våre museer stengte 12. mars på grunn av korona/covid-19-situasjonen. Når vi nå starter gjenåpningen, så følger vi alle smittevernregler og tar forholdsregler i tråd med myndighetenes anbefalinger. Dette vil nødvendigvis medføre en del restriksjoner, og et par av anleggene vil desvverre ikke bli bemannet i sommer (Sørlistøa fløtermuseum, Skålbergsetra og Eidskog bygdetun Allmenninga). I godt samarbeid med publikum skal vi levere gode museumsopplevelser i hele sommer!

Friluftsmuseene våre har hele tiden vært tilgjengelige for rekreasjon på dag/ettermiddagstid. Her er dere velkomne til å lage deres egne gode opplevelser, i kulturhistoriske omgivelser. Husk smittevernreglene, og ikke minst brannsikkerhet!


Sjekk også ut våre digitale opplevelser: