<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2573186919483022&ev=PageView&noscript=1" />

Møteplasser i hele Hedmark

Anno har 23 små og store museer fra Os i nord til Eidskog i sør. Vi tilbyr lokaler for utleie ved mange av dem, og skreddersyr opplevelser og tilbud etter ditt behov. Sjekk ut tilbudet ved det enkelte museum!

De aller fleste av våre fasiliteter tilbyr gratis trådløst internett, AV-utstyr og muligheter for servering. De større lokalene har også lydanlegg. Absolutt alle byr på unike omgivelser, godt vertskap og mulighet for omvisning, foredrag og andre museumsopplevelser tilpasset eller skreddersydd for deres behov!


Klokkerfossen. Foto/Photo

Norsk skogmuseum

Norsk skogmuseum

Norsk skogmuseum og Glomdalsmuseet ligger idyllisk til på hver sin side av Glomma, med bruforbindelse i mellom og et vel av opplevelser som kan tilpasses din gruppe.

Norsk skogmuseum tilbyr i samarbeid med Forstmann Spisested og Catering nye og moderne konferanselokaler for alt fra mindre grupper til 150/200 personer. Teambuildingsaktiviteter og temaopplegg.

Norsk skogmuseum

Hamardomen-3418-11.jpg. Foto/Photo

Domkirkeodden

Domkirkeodden

Kåret til et av verdens vakreste museer. I Hamardomen kan en syngende guide gi gruppen din en magisk opplevelse de aldri vil glemme. Aulaen i Storhamarlåven er et amfi med 224 seter, konsertflygel og stort mingleareale på toppen.

Storhamarstuene har sitteplasser til inntil 60 personer, kjøkken, og flott utsikt mot Mjøsa som de fleste andre steder på odden. Barfrøstua og Løtenbygningen kan også leies til grupper. Mindre grupper kan få en uforglemmelig dag i Kirsten Flagstad museum, med gangavstand til Hamars restaurantliv.

Domkirkeodden

brd_i_trau.jpg. Foto/Photo

Glomdalsmuseet

Glomdalsmuseet

Glomdalsmuseet og Norsk skogmuseum ligger idyllisk til på hver sin side av Glomma, med bruforbindelse i mellom og et vel av opplevelser som kan tilpasses din gruppe.

Glomdalsmuseet har auditorium med digital kinoanlegg og 150 sitteplasser. I tillegg finnes to møterom til 14 og 26 personer. Café Anno kan servere varm lunsj og har deilige vafler.

Glomdalsmuseet

Hasselbakken. Foto/Photo

Klevfos industrimuseum og Munchsenteret

Klevfos industrimuseum og Munchsenteret

Klevfos industrimuseum er et levende kulturminne ved Svartelva i Løten. I den gamle bestyrerboligen, Hasselbakken, er det flere rom for utleie. Salen tar ca 40 personer, og museet kan besørge bevertning etter ønske.

Fabrikken er også et yndet samlingssted: I Hollenderiet er det et amfi og benker som til sammen kan ta 100 - 110 personer.

Klevfos industrimuseum

Mterom-utleie.JPG. Foto/Photo

Norsk utvandrermuseum

Norsk utvandrermuseum

Ligger skjermet til på Ottestad et steinkast fra E6. Hovedbygningen har møterom med plass til ca. 40 personer, kjøkken og anretningsrom.

Ingvaldson’s Café har plass til 20, og i Utvandrerkirken skapes en spesiell atmosfære hvis man velger å legge samlinger for inntil 130 personer dit.

Norsk utvandrermuseum

GB fasade nord. Foto/Photo

Kongsvinger

Kongsvinger

Kongsvinger museum, rett utenfor muren på Kongsvinger festning, har møterom for utleie med en kapasitet på 40-50 personer. Museet samarbeider med spisestedet Fru Balchens eller benytter Kvinnemuseet (rett borti gata) for lunsjtilbud. Byvandringer, omvisninger på museene – eller utflukter til Eidskog museum eller Odalstunet.

Kongsvinger museum

hall_og_bater.jpg. Foto/Photo

Engerdal

Engerdal

Blokkodden villmarksmuseum ligger på Drevsjø, og byr på villmark og kulturhistorie hånd i hånd. I 2018 åpnet en ny magasinhall, med utstillinger og adskilt møterom med plass til ca 30 personer.

Infohuset har kjøkken og plass til ca 20 personer, og rett utenfor står en lavvo med vedfyring.

Blokkodden villmarksmuseum

Museumssenteret Ramsmoen ligger i Tynset sentrum, like sørvest for Kulturhuset og Tynset stasjon.. Foto/Photo

Tynset

Tynset

Musea i Nord-Østerdalen har sitt hovedkvarter på Ramsmoen, en kort spasertur fra jernbanestasjonen. Her kan vi kan ta imot 90 personer i Fjøset, eller 50 personer i Stallen. Museumsparkens restaurant huser 70 personer. Gode overnattingsmuligheter i nærheten.

Musea i Nord-Østerdalen