Hopp til hovedinnhold

Kort og godt – Anno årskort

Årskort er tingen for deg som besøker et eller flere av våre museer flere ganger i løpet av et år.

Årskort - omlegging til nytt system

Vi bytter system og er dermed i en overgangsfase mellom to systemer. Dette gjør dessverre at vi ikke har mulighet til å selge årskort online, men ikke fortvil. Du kan fortsatt kjøpe ditt årskort i en av våre museer.

Ønsker du å gi bort et årskort i gave, kan du kjøpe et online gavekort. Dette kan løses inn til årskort i en av våre museer. For å kjøpe gavekort går til https://gavekort.duell.no/anno-museum

Alle årskort er nå digitale, og hentes ned til din smarttelefon via en lenke på ordrebekreftelsen. Ønsker du likevel et plastkort kan du kontakte museet.

Med årskort kan du besøk hvilket Anno-museum du vil, så mange ganger du vil! I tillegg til vanlige museumsbesøk, gjelder kortet på de fleste arrangementer der vi selv er arrangør, slik som De nordiske jakt- og fiskedager og Middelalderfestivalen i Hamar

Årskortet gjelder ikke når det er plassbilletter/begrenset antall, eller dersom andre står som (med-)arrangør.

Har du ofte besøk av besteforeldre eller andre som du vil ta med på museet? Gjestekort er en god løsning! De er ikke personlige, men gjelder kun for inngang sammen med en person som har vanlig årskort.

Ordinære priser pr. 1.1.2022

Ordinære priser pr. 1.1.2022
Årskort voksen kr 750,-
Årskort honnør, studenter og vernepliktige kr 650,-
Årskort barn kr 550,-
Årskort familie (2 voksne + egne barn 0-15 år) kr 1500,-
Årskort familie (1 voksen + egne barn 0-15 år) kr 850,-
Gjestekort, maks to pr voksen årskort. kr 550,-
  • Anno årskort
    1/1

Kortet er personlig, og du må vise legitimasjon. Gyldig 12 måneder fra kjøpsdato. Kjøp årskort på nett eller ved alle våre hovedavdelinger i Hedmark. Du kan også kontakte oss på opplevelser@annomuseum.no.

Årskortet selges på:
Norsk skogmuseum, Glomdalsmuseet, Domkirkeodden, Kirsten Flagstad museum, Kongsvinger museum, Kvinnemuseet, Migrasjonsmuseet, Trysil Engerdal museum og Musea i Nord-Østerdalens kontor på  Ramsmoen.

Årskortet gir også tilgang til:
Blokkodden villmarksmuseum, Dølmotunet, Eidskog museum, Husantunet, Klevfos industrimuseum, Odalstunet, Oddentunet, Rendalen bygdemuseum, Sagstua skolemuseum, Skinnarbøl skolemuseum, Skålbergsætra, Sørlistøa fløtermuseum, Trysil bygdetun, Tylldalen bygdetun, Tynset bygdemuseum, Uppigard Streitlien og Aamodtgården.


  • 1/1

Digitale årskort - Legg til på hjemskjerm

Hos tek.no kan du finne en oppskrift for hvordan du legger til en nettside på hjem-skjermen på din smarttelefon. Du vil da få opp et ikon på skjermen, slik du har for apper og andre ting. Det vil stå Anno årskort på ikonet.

Les oppskriften for å legge til på hjemskjerm her.