Ledige stillinger i Anno

Anno er et av Norges største museer, og gir deg museumsopplevelser i hele Hedmark. Vi har 22 museer fordelt på sju avdelinger, 125 årsverk og dekker et bredt spekter av lokal, regional og nasjonal natur- og kulturhistorie.

Se flere ledige stillinger nederst på siden.

To ledige stillinger ved Anno Norsk skogmuseum

Norsk skogmuseum har nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske og skogbruk. Hvert år besøker over 100 000 personer oss. Det gjør oss til et av de mest besøkte museer i Norge. I tillegg til store og flotte utstillinger er museet særlig kjent for De nordiske jakt- og fiskedagene, Fluefiskedagene og et omfattende skoleprogram i Naturskolen.

Formidler

Anno Norsk skogmuseum søker medarbeider til formidling av naturfag og kulturhistorie, der skog er et viktig element. Du bør ha god og relevant formalkompetanse, helst på masternivå. Erfaring, gjerne fra kunnskapsformidling, vektlegges.

Du må like å formidle direkte til mennesker, og ha evne til å knytte kontakter og nettverk med forskning, næring og skoler.

Har du pedagogiske evner, er praktisk anlagt og allsidig? Dersom du er interessert i skog og friluftsliv og ønsker å formidle disse og mange andre spennende tema, da er kanskje du personen vi leter etter.

Erfaring med sosiale medier, markedsføring og digital kompetanse er et pluss. Uregelmessig arbeidstid må påregnes i forbindelse med arrangementer.

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsdirektør Stig Hoseth (tlf. 915 46 252) eller rådgiver Ingvild Herberg (tlf. 990 15 628).

Søknad med CV sendes post@annomuseum.no innen 28. februar 2018.

Renholdsleder

Anno Norsk skogmuseum søker renholdsleder til vår driftsseksjon. Ved siden av renholdsoppgaver vil medvirkning i museets mange arrangementer være aktuelt. Det må påregnes uregelmessige arbeidstid i forbindelse med arrangementsavvikling.

Vi ønsker at du har:

  • Gode samarbeidsevner, samt evne til å lede andre
  • Fagbrev som renholder
  • Erfaring som leder
  • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
  • Godt humør og er en omgjengelig person
  • Utpreget serviceinnstilling

Vi kan tilby et spennende, humørfylt og tverrfaglig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Pensjonsordning og bedriftshelsetjeneste.

Spørsmål om stillingen kan rettes tilseksjonsleder Kjell Magne Kaveldiget (tlf. 908 25 902).

Søknad med CV sendes post@annomuseum.no innen 28. februar 2018.

Flere ledige stillinger i Anno: