Hopp til hovedinnhold

Om personvern og bruk av informasjonskapsler på Anno sine nettsteder

Annos nettsider bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler benyttes til å samle informasjon anonymt, for eksempel til web- og brukerstatistikk.

Informasjonen vi innhenter benyttes for å forstå og forbedre tjenestene våre.

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av Anno sine nettsider. Vi registrerer informasjon om hvilke sider som blir besøkt, hvor brukerne kommer fra, når sidene våre blir besøkt, hvilke plattformer og enheter som er mest brukt osv.

Anno bruker tredjeparts løsninger for deling av innhold til sosiale medier. Vi bruker også Facebook-pikselen for å måle og optimere annonsekampanjer.

Ved å besøke og benytte deg av Anno sine nettsteder samtykker du til denne bruken.

Personvern

Anno museum AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger.

Persondata du gir når du kjøper billetter, sommerkort eller årskort lagres i Annos billett- og kundebehandlingssystem, Duell, og brukes til statistikk samt tilpassing av informasjon vi sender til deg som besøkende ved våre museer. Dersom du samtykker, vil e-postadressen overføres til vårt system for utsending av nyhetsbrev, Make.

Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre.


Generell informasjon om cookies

De aller fleste moderne nettsider benytter informasjonskapsler i dag. En informasjonskapsel er en tekstfil som legges i din nettlesers internminne. Du kan selv velge om du vil tillate dette eller ikke, og du kan slette informasjonskapselen når du vil. Informasjonskapselen vil kun installeres i den nettleseren på den enheten du besøker vår nettside med.

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1